Caută după:

Incercam sa pastram totul cat se poate de simplu si eficient in asa maniera incat tu si cu afacerea ta sa aveti numai de castigat, de aceea, serviciile noastre sunt echilibrate perfect intre cost si calitate.

Servicii de design grafic
Producem imaginile necesare promovarii afacerii tale atat pe retelele sociale cat si in mediul fizic stradal. Putem produce atat imagini statice necesare pentru reclame cat Spoturi video animate!
Creare Logo/Sigla/Emblema
Orice companie din ziua de astazi are un logo sau o emblema pe care clientii lor o pot retine usor si o pot identifica atat in mediul online cat si pe strada. Un logo pentru o companie este vital deoarece clientulului ii va fi mult mai usor sa identifice o emblema decat sa retina un nume.
Intermedieri in publicitate
Sa zicem ca imaginile de promovare care le-am creat noi pentru afacerea ta sunt atat de bune ( si vor fi) incat vrei sa le folosesti si fizic ca de exemplu sa faci un afis stradal un banner etc. Ei bine noi ne putem ocupa si de asta! Avem parteneriate cu numeroase companii din industria de tiparire a reclamelor, astfel iti vom putea oferi mereu cea mai avantajoasa oferta pentru produsul pe care il doresti.
Marketing pe Retelele de Socializare
In ziua de astazi aproape toata planeta foloseste o retea de socializare precum facebook, Tik Tok, Instagram etc, iar in Romania la finele anului trecut Romania inregistra 12 milioane de utilizatori pe facebook! In acest caz, o campanie de marketing pe facebook iti poate aduce si mai multi clienti, mai multe vanzari si automat si mai mult profit pentru afacerea ta!
Serviciul nostru de Marketing pe Retelele de Socializare include in prim plan si realizarea de grafica digitala necesara pentru o astfel de campanie, totul ca tu sa fi mai avantajat iar compania ta sa aiba mai mult de castigat!
Management Retele Sociale
Sa conduci o afacere nu este usor deloc, esti intotdeauna contra timp si sub presiune, de aceea uneori este aproape imposibil sa mai ai timp sa te ocupi de prezenta online a afacerii tale.
Noi te putem ajuta in aceasta privinta, ne ocupam noi de paginile de facebook, instagram, tik tok ale afacerii tale, vom posta zilnic articole astfel incat urmaritorii paginilor tale sa fie pusi la curent cu noutatile afacerii tale, vom raspunde la comentarii, vom crea zilnic materiale care iti vor mentine clientii conectati la profilurile afacerii tale.
Acest serviciu este pe baza de abonament contractual, durata caruia se negociaza in functie de nevoile tale 🙂